Teamet

Vi er opptatt av å sette sammen gode team til enhver jobb og har et bredt nettverk av dyktige fagpersoner. Gründerne er:

Bård Huseby, gründer og konsulent

Bård Huseby

gründer

Bård har bygget opp Fjærland Fjordstove Hotell (nå medlem i De Historiske Hoteller), og utviklet, bygget opp og drevet blant andre Tørvis Hotel, Hotel Mundal og Munthehuset. Han jobber for Vestlandsforsking, sitter i regionstyret Vest-Norge for NHO reiseliv, styret for Visit Sognefjord og valgstyret for Smak av kysten. Han hadde en sentral rolle ved introduksjonen av restaurantkjeden TGI Fridays i Skandinavia.

Utdannet MBA fra California og BA fra Kentucky. Reisemålsutvikling, ved Høgskulen i Sogn og Fjordane (et samarbeid mellom Innovasjon Norge og Høyskulen i Sogn i oppbygging av reisemål).

Tore Meling, konsulent marketing og kommunikasjon

Tore Meling

gründer

Tore har vært CEO i video- og kommunikasjonsbyrået Snøball (nå Leidar Norway). I tillegg til storytelling og marketing for ulike merkevarer, har han jobbet mye med destinasjonsutvikling for blant annet Visit Norway. Tidligere direktør for strategi og forretningsutvikling i Telenor og stilling som Vice President innen nye medier hos Schibsted. Tore har også flere års erfaring fra forsikring- og finansselskapet Gjensidige, hvor han jobbet med strategi, kundeopplevelser og digitalisering. Master i Strategi og Ledelse fra Scotland og Bachelor i Aderferdspsykologi fra Universitetet i Oslo.

Guttorm Flatabø, IT konsulent

Guttorm Flatabø

partner

Guttorm Flatabø er tidligere forskerkollega av Bård som har satt fingrene i jorda og kombinerer forskning og utvikling med hagearbeid og jordbruk. Sammen med Béatrice står han bak Plantemangfald AS.

Guttorm har mastergrad i tverrfaglege kulturstudium fra NTNU, og tok for seg sosiale medium i reiselivet i Sogn og Fjordane i masteroppgava si.

Flerbruk og tverrfag går igjen i arbeidet til Guttorm. Han har vært reiselivssjef i Sogn midt på 2000-tallet, og forsker på Vestlandsforsking 2008–2020. Hit tar han med kompetanse om «hjelpemiddelapparatet» (søknader om penger), trender og utvikling innenfor IT, teknologiske verktøy, og ikke minst bruk av naturen, jordbruk og hagen som del av hotellfortellingen.

Béatrice Bieuville, nettutvikler og gartner

Béatrice Bieuville

partner

Béatrice er designer og programmerer med flerfaglig bakgrunn fra kunst, språkvitenskap og pedagogikk. Hun lager og leverer nettsider og visuelle identiteter. Samtidig utvikler Béatrice tilbudet på skaperhuset (makerspace) «Jokerspace» i Valdres.

I tillegg til programmering brenner Béatrice for hagearbeid og jordbruk. Hun har stifta selskapet Plantemangfald AS sammen med Guttorm Flatabø, og kan tegne hagen som gir gjestene dine en opplevelse.

Gunvor C. Røkholt, interiørdesigner

Gunvor C. Røkholt

partner

Gunvor Catherin Røkholt er en av de mest profilerte interiørdesignere i Norge. De siste årene har hun designet interiøret hos noen av de mest eksklusive overnattingsstedene i landet. Hennes visjon er å ta vare på norsk kulturarv gjennom bruk, varsom turisme og kortreiste opplevelser. Gunvor er god på menneskelige relasjoner og setter samarbeid i prosjektene høyt på dagsorden. Hennes interiørløsninger speiler omgivelsene, tiden vi lever i og de menneskene som skal leve og arbeide i det ferdige resultatet. Interiører som har rom for ro, glede og inspirasjon.